sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Porkkanakakku



6 kananmunaa
3½ dl fariinisokeria
5½ dl jauhoja (2½ dl tummia gluteenitomia, 3dl vaaleita gluteenittomia)
3 tl leivinjauhetta
2 rkl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl inkivääriä
250 g margariinia
9 dl porkkanaraastetta

kuorrute:

100 g margariinia
200 g maustamatonta- tai appelsiinituorejuustoa
tomusokeria

Raasta porkkanat raasteeksi niin että saat 9dl raastetta. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja fariinisokeri. Sekoita kuivatat ainekset keskenään. Sulata margariini. Sekoita kaikki ainekset varovasti sekoittamalla muna-sokerivaahdon joukkoon.
Paista 200'C n.20min.

Valmista kuorrute; Soseuta huoneenlämpöinen rasva ja huoneenlämpöinen tuorejuusto sekaisin ja lisää tomusokeria haluamasi määrä. Melkein ohjeissa on ½ purkkia tomusokeria joka itselle on ainakin ihan liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...