perjantai 24. toukokuuta 2019

Mustikkapehmis



Mennään nyt sitten tuon pehmiksen nimellä, vaikkakin tämä kyllä mielestäni on mustikkavaahto :D Ok. Jos söisi heti kun on tehty ja mustikat vielä kohmeisia niin kokemus voisi olla toinen..
Alkuperäisesä ohjeessa oli tomusokeria. Mielestäni ei kaipaa koska tuo vaniljakastike on itsestään niin makea.

1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g mustikoita
1 kananmunan valkuainen
1-2 rkl kylmää vettä

Vaahdota vaniljavaahto. Sekoita mustikat, valkuaiset ja kylmä vesi tehosekoittimessa tai sähkövatkaimella sileäksi soseeksi. Sekoita mustikkasose varovasti vaniljavaahdon joukkoon. Nostele laseihin tai jälkiruokakulhoihin. Tarjoile heti tai anna tekeytyä jääkaapissa vähän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...