Pitihän tätä testata -tietysti gluteenittomana.
Monesti ajetellut että kyllähän nämä voi onnistua ilman liivatetta tai mitään varsinaista hyydyttävää ainesosaa -hyvin onnistui. Normaalistihan tälläiseen laitetaan yksi tuorejuusto, nyt kaksi. Toinen millä hyvin saa hyytymään on suklaa. Sitä kokeilen kesällä jossain vaiheessa..
16 gluteenittomia keksejä (maria)
75 g laktoositonta maitosuklaata
täyte:
2,5 dl kermaa
400 g maustamatonta tai sitruunatuorejuustoa
3 rkl sokeria (löytämissäni ohjeissa oli parhaimmillaan1½ dl sokeria)
1 pienen sitruunan mehu sekä kuoriraaste
Murenna keksit. Sulata suklaa. Sekoita ainekset keskenään.Tasoita kakkuvuoan pohjalle (halkaisia 20cm). Laita jääkaappiin odottamaan.
Valmista täyte; vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto. Lisää tuorejuuston joukkoon sitruuna kuoriraaste, sitruunan mehu sekä sokeri. Sekoita kermavaahdon joukkoon. Kaahda täyteseos pohjan päälle ja anna kakun hyytyä seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti