sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Suklaakakku mikrossa



Ohje alunperin pirkan sivulta. Oli jonkin aikaa ennakkoluuloja voiko muka mikrossa tulla nopeasti hyvä kakku.
Tästä tuli kyllä todella hyvä. Seuraavalla kyllä kokeilen laitaa taikinan joukkoon kuppiin vielä palan suklaata..
Annoksesta siis kaksi mukikakkua.

½ dl gluteenitonta jauhoseosta (laitoin joukkoon ruokalusikallisen kookosjauhoa)
½ dl sokeria
2 rkl kaakakojauhetta
1/4 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
½ dl maitoa
2 rkl öljyä

Sekoita kuivat ainekset keskenää. Lisää kananmuna, maito & rasva. Sekoita tasaiseseksi.
Kaasa taikina kahteen mikronkestävään mukiin. Kuumenna mukeja samaan aikaan mikrossa 2-4 min. Mikron tehdosta riippuen. Tarjoa ihan sinällään, marjojen tai jäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...