lauantai 16. joulukuuta 2017

Tomaatti-mozarellapiirakka



pohja:
150 g voita tai margariinia
3½ dl jauhoja (käytin tummia gluteenittomia)
suolaa
1 kananmuna
loraus vettä

täyte:
2-3 tomaattia
135-200 g mozzarellaa (käytin pikkupalloja)
tuoretta basillikaa
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
1½ dl mozzarellajuustoraastetta
mustapippuria

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Nypi rasva joukkoon. Lisää kananmuna ja lopuksi vesi.
Esipaista 200'C 10min.
Pilko tomaatit haluamallasi tavalla. Pilko mozzarella. Laita tomaatti, mozzarella, basillikan lehdet pohjan päälle. Sekoita kerma, munat, juustoraaste & mustapippuri keskenään ja kaada täytteen päälle. 
Paista uunissa 20-30min uunista riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...