sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Pipari-mustikka fudge



2½ dl kuohukermaa
2½ dl sokeria
50 g voita
2 rkl vaaleaa siirappia
1 dl mustikoita
1 rkl piparkakkumaustetta

Kiehauta kerma ja sokeri. Lisää viipaloitu voi ja siirappi. Sulata mustikat ja  purista mustikoista mehu. Lisää piparkakkumauste mustikkamehun joukkoon. Lisää mustikka-piparkakku muiden ainesten joukkoon. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä n.20min. Niin että saat tehtyä kuulakokeen; tiputa seosta lasiin jossa on kylmää vettä. Jos pystyt muotoilemaan sormesi välissä kuulan seoksesta, se on valmista.  Kun seos on valmista kaada 20x20 kokoiseen vuokaan ja anna jähmettyä vähintään neljä tuntia. Leikkaa palasiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...