200 g tummaasuklaata
1 punainen tuore chili
2 dl fariinisokeria
200 g voita
5 huoneenlämpöistä kananmunaa
1 3/4 dl gluteenittomia jauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
Sulata suklaa ja sekoita hyvin pilkottu ja hienonnettu chili joukkkoon. Laita uuni lämpeämään 175'C.
Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sekoita kananmunat yksitellen voi-sokerivaahtoon. Lisää suklaa-chiliseos ja lopuksi kuivat ainekset. Sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina pienelle uunipellille joka on vuorattu leivinpaperilla.
Paista kakkua 15-25min uunista riippuen.
Anna kakun jäähtyä ja leikkaa palasiksi. Chilin maku varmasti voimistuu seuraavaan päivään jos maltat olla syömättä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti