Ei tarvinnut paljoa mietiä kumpaa teen -makean kakun vai voileipäkakun. Mieheltä kysyin kumpi tehdään broiler- tai lihavoileipäkakku.
Meillä oli hääpäivä tällä viikolla ja piti jonkinmoinen herkku tehdä :)
Kokeilin ekaa kertaa tehdä kuivakakkuvuokaan -tästähän tuli ihan kiva.
Broilervoileipäkakku
n.1½ pkt Schär gluteeniton jyväisä viipaleipä
1 pkr ananas murskaa
1 punainen paprika
400 g tuorejuustoa (maun mukaan)
1 prk ranskankermaa
mustapippuria
suolaa
currya
kuorrutus:
200 g tuorejuustoa (maustamaton)
1 prk ranskankermaa
muutama oksa ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
kostutus:
ananasmehu + vettä
koristelu:
tomaattia
herneenversoja
Pilko paprika pieniksi palasiksi. Valuta ananaspurkista mehu talteen. Vaahdota ranskankerma ja tuorejuusto. Lisää joukkoon suola, mustapippuri, curry, paprika sekä valutettu ananas.
Kokoa voileipäkakku haluaamasi vuokaan. Vuoraa vuoka tuorekelmulla. Muista kostuttaa leipäviipaleita. Anna maustua seuraavaan päivään.
Kumoa tarjoiluvadille. Vaahota tuorejuusto ja ranskankerma. Sekoita joukkoon silputtu ruohosipuli, suola sekä mustapippuri. Kuorruta voileipäkakku kuorutteella. Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti