Kukkakaalicurry
1 iso sipuli
2 isoa valkosipulin kynttä
n.800 g kukkakaalta
1 rkl rypsiöljyä
1½ rkl currya
500 g tomaattimurskaa
1 prk kookosmaitoa
2 dl bulgarianjugurttia
100 g tuoretta pinaattia
½-1 tl suolaa
½ tl pippuria rouheena
1 dl tuoretta korianteria
Kuori sipuli ja valkosipulin kynnet. Hienonna kummatkin tai jätä isommiksi paloiksi. Revi kukkakaalista kukinnot. Paloittele isommat kukinnot pienemmäksi.
Lisää öljy paistinpannulle. Lisää sipulit ja kuullota hetki, lisää cyrry. Lisää kukkakaalin nuput ja kääntele hyvin että sipulit ja cyrry sekoittuvat kukkakaaliin. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja jugurtti. Keitä miedolla lämmöllä n.15 min.
Pilko tai revi pinaatin lehdet hiukan pienemmiksi. Huuhtele. Lisää muiden ainesten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi päälle korianteri.
Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti