tiistai 23. maaliskuuta 2021

Kasvisjuustopiirakka

Kasvipiirakkaa hiukan uudella tvistillä. Aikasemmin en siis ole laittanut täytteeseen jauhoja.


 

Kasvisjuustopiirakka


Pohja:

100 g voita

1,5 dl porkkanaraastetta

1, 25 dl glut. vaaleita jauhoja

1, 25 dl kaurahiutaleita

½ tl leivinjauhetta

½ tl suolaa

Pilko voi palasiksi. Sekoita loput ainekset joukkoon ja nypi ainekset keskenään. Painele piirakka vuokaan. Esipaista pohjaa 225'C  8min.

täyte:

1 rkl öljyä

½ iso sipuli tai 1 pieni sipuli

1 punasipuli

1 kpl iso paprika

1 kpl iso valkosipulin kynsi

½ dl glut. vaaleita jauhoja

2,5 dl maitoa

100 g valkosipuli tuorejuustoa

50-75 g sinihomejuustoa

200 g kesäkurpitsaa

miniluumutomattia tai jotain muuta pieniä tomaatteja

1 dl juustoraastetta

Pilko kesäkurpitsa, sipulit ja paprikat pieniksi kuutioiksi. Pilko valkosipuli pieniksi.

Kuullota sipuleita ja paprikoita öljyssä. Lisää valkosipuli ja suola. Sekoita joukkoon jauhot ja maito. Sekoita kunnes paksunee. Sulata joukkoon tuorejuusto sekä aura. Sekoita lopuksi kesäkurpitsa joukkoon.

Kaada seos esipaistetun pohjan päälle. Laita päälle muutama tomaatti. Paista 13-15 min ja lisää juustoraaste päälle. Jatka paistamista 15min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...