torstai 1. heinäkuuta 2021

Raparperi-suklaakakku

 

Selain aikani erilaisia reseptejä kun tuntuu että vallan teen raparperista aina vaan samoilla ohjeilla..
Tämä oli kyllä hyvää. Nuoriso kyllä sanoi että raparperin palaset oli liian isoja -leikkasin ne kyllä aika pieniksi. Pitää siis leikata vielä pienemmiksi tai tehdä soseesta.. Tai sitten herkutella vain aikuisten kesken 😋


Raparperi-suklaakakku

3 dl raparperinpaloja
175 g voita tai margariinia
1 dl sokeria (½ dl kookossokeria, ½ dl fariinisokeria)
3 kananmunaa
1 dl maustamatonta jogurttia
3 dl jauhoja (vaaleita glut. jauhoja + pussin loppu (n.2 rkl kikhernejauhoja)
1 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
100 g tummaa suklaara rouhittuna

Kuori ja leikkaa raparperin varret pieniksi palasiksi.
Sulata rasva. Jäähdytä hieman. Sekoita joukkoon sokeri(t), kananmunat ja jogurtti.
Lisää jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe & vaniljasokeri. Sekoita. Lisää joukkoon raparperinpalat ja rouhittu suklaa.
Kaada taikina leipävuokaan tai pieneen kakkuvuokaan.
Paista 175'C uunista riippuen 30-40 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...