Raparperi on marjojen lisäksi kyllä ehdoton suosikki kesän herkuista. Sinällään syötynä aika kirpakka.
Vanilja-raparperipiirakkapohja:150 g margariinia tai voita1 dl sokeria (fariinisokeria)1½ dl kaurajauhoja1½ vaaleita glut.jauhoja2 tl leivinjauhetta1 dl maustamatonta jogurttiatäyte:500 g raparperia pilkottuna1 dl vaniljakreemijauhetta3 dl vettäVatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja jogurtti. Painele taikina piirakkavuokan.Laita viipaloudut raparperit pohjan päälle. Sekoita vaniljakreemijauhe ja vesi keskenään. Anna turvota hiukan aikaa ja kaada sitten valmis kreeni raparperien päälle.Kypsennä 200'C kunnes reunat on saaneet kullanruskeat pinnan, n.½ tuntia uunin alimmalla tasolla.
Ruoka- ja leivonta reseptejä laktoosittomana, vehnätömänä & gluteenittomana. Askarteluja eksyy myös välillä sivulle. Kommentointi suotavaa myöskin tänne sivustolle eikä pelkästään facebookiin :)
maanantai 28. kesäkuuta 2021
Vanilja-raparperipiirakka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Uunitomaatit
Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...

-
Jauhelihan korvaaminen osittain tai kokonaan on hyväksi itselle ja muille ja eikä maustakaan tarvitse tinkiä. Mifu jauhis-jauheli...
-
Hirveästi ei tuo sokeitto ole noussut meillä suosioon. Yksi joka ei tykkää yhtään soseikeitoista tykkää kyllä tästä. Tuo suutuntumaa antva...
-
200 g voita 1 dl fariinisokeria 2 kananmunaa 3½ dl vaaleata gluteenitonta jauhoseosta 1 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta 1 ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti