Kaalilaatikko
600 g Jauhelihaa
1-2 sipulia
Muskottipähkinää
Valkopippuri
suola
2,5 dl puuroriisiä
1 - 1,5 kg kaalia
Vettä
Lihaliemijauhetta
Valkopippuri
Siirappia
Kuori ja pilko sipuli. Ruskista jauheliha sipulin kera. Mausta muskottipähkinällä, valkopippurilla ja sipulilla.
Keitä puuroriisiä runsaassa lihaliemessä.
Pilko kaali ja paista kaali pehmeäksi paistinpannulla. Mausta valkopippurilla ja siirapilla.
Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa. Lisää lihalientä niin että kaikki ainekset melkein peittyvät. Kaada siirappia päälle. Halutessasi Sekoita vielä kaikkien ainesten joukkoon ja lisää päälimmäiseksi vielä siirappia. Tai lisää vain päälle.
Paista 200'C asteessa uunista riippuen 50- 60min. Ainakin niin kauan, että neste on suurimmaksi osaksi haihtunut. Jotkut tykkää että pinta on saanut melkein mustan peitteen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti