sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Riisimuro-suklaapiirakka

Riisimuro-suklaapiirakka


Pohja:
6 dl riisimuroja
200 g tummaasuklaata

Täyte:
4 dl vispikerma
400 g Maustamatonta tuorejuustoa
200 g tummaasuklaata
2,5 rkl tomusokeria

Päälle:
Kinuskia


Sulata pohjan suklaa mikrossa varovaisesti tai vesihauteessa. Sekoita muroihin. Levitä irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin odottamaan.
Vaahdota kerma. Lisää tomusokeri joukkoon. Sulata suklaa ja sekoita tuorejuusto joukkoon. Yhdistä ainekset. Kaada pohjan päälle.
Koristele kinuskilla.
Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään nelisen tuntia tai yön yli.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...