maanantai 29. toukokuuta 2023

Suklaa-lettukakku

 


Suklaa-lettukakku


Lettutaikina:

4 kananmunaa
1,5 dl maitoa
1,5 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl vaalea glut.jauho
1 rkl tattarijauhoja

Täyte:

200 g appelsiini- sitruunatuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
n.150 g glut.keksiä

Päällys: 

200 g tummaasuklaata
0,5 dl kuohukermaa

Valmista lettutaikina. Riko kananmunien rakenne. Sekoita maito joukkoon. Lopuksi kuivat ainekset. Anna seistä hetki ennen paistoa. Paista ohuita lettuja.

Valmista täyte; vatkaa kerma ja tuorejuusto keskenään vaahdoksi. Murskaa keksit. 
Asettele letut vieri viereen limittäin ja levitä kerma-tuorejuustotäyte letuille. Levitä lopuksi keksimuru päälle. Kääri rullalle. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Valmista kuorruite; pilko suklaa palasiksi ja sulata kerman kanssa mikrossa pienissä erissä välillä sekoittaen.
Kaada seos lettujen päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa parisen tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...