Kanelinen raparpiirakka ei näytä kauhean erikoiselta mutta maku on aivan ihana. Jos olisin jaksanut olisin voinut syödä vaikka kokonaan yksinään tämän.
Kanelinen raparperipiirakka
60 g voita
1 dl fariinisokeria
2 dl Maustamatonta jugurttia
2 kananmunaa
2 rkl rypsiöljyä
2 dl vaalea glut.jauhoja
2 tl kanelia
1 tl soodaa
Ripaus suolaa
2 dl raparperisosetta/hilloa
Päällinen;
60 g voita
1-1,5 dl fariinisokeria
1,5 dl kaurahiutaleita
2 tl kanelia
Sekoita huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri keskenään hiukan vaahdottaen. Sekoita kananmunat, öljy ja jugurtti keskenään. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sekoita seokset sekä raparperi vuoronperään keskenään. Kaada haluamaasi vuokaan.
Valmista päällinen; Sulata voi. Sekoita fariinisokeri, kaurahiutaleet ja kaneli sulan voin joukkoon. Ripottele muruseos pohjan päälle.
Paista 175'C kiertoilmalla n.30min.
Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti