Raparperi-mansikkajälkkäri
4-7 raparperin vartta riippuu paksuudesta
1-2tl kanelia
1 tl pomeranssinkuorta
2 rkl vettä
9 mansikkaa
4 dl kuohukermaa
200 g mascarpone- Juustoa
2 rkl fariinisokeria
100-150 g piparkakkuja
Pese ja pilko raparperit. Mausta. Lisää vesi. Paista uunissa 200'C 8-10m7n kunnes raparperit ovat pehmenneet kunnolla. Lisää mansikat uunistaoton jälkeen. Ei ole väliä onko tuoreita vai pakaste mansikoita.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mascarpone ja fariinisokeri.
Murskaa piparkakut.
Laita piparkakkuja, raparperi-mansikkaa sekä kermavaahto-mascarponevaahtoa vuorotellen tarjoiluastiaan tai Valmista suoraan jälkiruokakulhoihin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti