maanantai 19. kesäkuuta 2023

Raparperi-mansikka jälkkäri


Raparperi-mansikkajälkkäri

4-7 raparperin vartta riippuu paksuudesta
1-2tl kanelia
1 tl pomeranssinkuorta
2 rkl vettä
9 mansikkaa
4 dl kuohukermaa
200 g mascarpone- Juustoa
2 rkl fariinisokeria
100-150 g piparkakkuja

Pese ja pilko raparperit. Mausta. Lisää vesi. Paista uunissa 200'C 8-10m7n kunnes raparperit ovat pehmenneet kunnolla. Lisää mansikat uunistaoton jälkeen. Ei ole väliä onko tuoreita vai pakaste mansikoita.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää mascarpone ja fariinisokeri.
Murskaa piparkakut.
Laita piparkakkuja, raparperi-mansikkaa sekä kermavaahto-mascarponevaahtoa vuorotellen tarjoiluastiaan tai Valmista suoraan jälkiruokakulhoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...