keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Broilerpizza, gluteeniton



pohja: 
8 dl gluteeniton jauhoseosta
2 pss kuivahiivaa
3 dl vettä
2 rkl öljyä
2 rkl suolaa

täyte:
paholaisen hilloa
broiler rintapaloja pilkottuna
ananasta
aurajuustoa
juustoraastetta

Tee ensin pohja nousemaan.
Sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita joukkoon myös suola. Lämmitä vesi reilun käden lämpöiseksi. Sekoita öljy joukkoon ja pieni määrä jauhoja johon on hiiva ja suola sekoitettu.  Sekoita loput jauhot joukkoon ja anna taikinan kohota.
Ruskista broiler palat (mausta halutettasi broiler mausteella ja valkosipulilla).
Levitä kohonnut pohjataikina leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä paholaisen hilloa haluamasi määrä pohjan päälle. Levitä broiler palat hillon päälle, ananaspalat ja juustot päälle.
Paista 225'C 20-25min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...