keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Tyrni-valkosuklaapannacotta


2 dl kuohukermaa
1 rkl sokeria
100 g valkoiusta suklaata
3/4 dl tyrnimehua (laimennettua)

1 dl tyrnimehua (laimennettua)
½ dl hyytelösokeria

Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Siirrä kattila pois levyltä. Paloittele suklaa kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Sekoita hieman jäähtyneeseen seokseen tyrnimehu. Jaa seos tarjoiluastioihin. Anna hyytyä 1-2 tuntia.
Valmista tyrnimehusta ja hyytelösokerista kiille; kiehauta mehu ja sekoita hyytelösokeri mehuun ja sekoita tasaiseksi. Kaada kermaseoksen päälle. Anna hyytyä seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...