keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Suklaakakku


Naistenpäivän & synttärisankarin kunniaksi piti joku kakku tehdä. Ja mikäpä muu kuin suklaa.

pohja:
10 kpl digestive keksejä
1 dl juoksevaa margariinia

täyte:
200 g tummaa suklaata
1 prk rahkaa (minttu-suklaa)
2½ dl kermaa
vajaa puol (pieni) pussillista saksanpähkinöitä

Murenna keksit ja sekoita margariini joukkoon. Painele vuokaan ja laita jääkaapiin odotamaan täytettä.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita rahka hiukan sulanen suklaan joukkoon. Murustele pähkinä haluamaksi palasiksi. Vatkaa kerma ja sekoita ainekset keskenään. Kaada täyte pohjan päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa kolme neljä tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...