torstai 9. maaliskuuta 2017

Suklaasydämmet


Näitä olisi voinut syödä vaikka kuinka. Täytteeksi laitoin mokkapalojen taikinan ja väliin vähän piristystä. Kuorutin suklaalla, olisi tietty voinut laittaa maitosuklaasta tai valkoisesta suklaasta jotain raitoja piristykseksi.

2 kananmunaa
1 dl sokeria
75 g voita
1 dl gluteenittomia vaaleita jauhoja
½ dl kookosjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
½ dl maitoa

väliin:
100 g tuorejuustoa
100 g mustaherukoita

kuorrute:
300 g tummasuklaata
25 g voita

Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri. Sulata voi. sekoita kuivat ainekset keskenään. Sekoita kaikki keskenään ja kaada uunivuokaan. Paista 175'C 10-15min. Anna jäähtyä kunnolla.
Sekoita huoneenlämöiseen tuorejuustoon hiukan pehmenneet, mutta hiukan kohmeiset mustaherukat hyvin sekoittaen. Itse hiukan rikoin haarukalla melkein muussiksi marjat. Halkaise paistunut taikina ja laita tuorejuusto seos väliin. Halutessa paina piparkakkumuotilla kuvioita tai leikkaa veitsellä pieniä neliöitä. 
sulata suklaa ja voi keskenään ja sekoita tasaiseksi. Kasta kakkupalaset suklaaseen ja anna kovettua jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...