maanantai 3. heinäkuuta 2017

Letut, gluteeniton

Letut kuuluu ehdottomasti kesään.. 
Yhtälailla kuin jäätelökin





1 l maitoa
3 kananmunaa
4 dl vaaleata gluteenitonta jauhoseosta
1½ tl suolaa
2 tl sokeria
2 rkl öljyä

Riko kananmunat. Lisää maito joukkoon. Lisää suola, sokeri & jauhot hyvin vatkaten.Lopuksi öljy. Anna turvota puolisentuntia ennen paistoa. Paistamiseen käy hyvin voi-öljyseos, juokseva margariini, margariini tai voi ihan oman mieltymyksen mukaan.

Lisäksi hilloa, marjoja, sokeria, kermavaahtoa.

Itsellä oli raparepereista ja mansikoista keitettyä hilloketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...