3 kananmunaa
3/4 dl sokeria
reilu ½ dl spelttijauhoja
½ dl perunajauhoja
hiukan vajaa 1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
100 g tumma suklaata
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kestäväksi vahdoksi. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Rouhi suklaa pieneksi. Sekoita kaikki ainekset varovaisesti sekaisin.
Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 175'C 25-30min.
Välissä tälläkertaa 2 dl vaahdotettua kermaa ja raparperia (keitety pehmeäksi). Pohja olisi ehkä tarvinnut hiukan kostutusta mutta jätin kostuttamatta kun tein kaikki samaan syssyyn.
Päällys kuorrutteen tein Jamie Oliverin ohjeella
75 (100) g voita
100 g tummaa suklaata
n. dl tomusokeria
3 rkl maitoa
Sekoita ainekset ja sulata varovasti joko mikrossa tai vesihauteessa, sekoita hyvin. Anna jäähtyä hiukan aikaa. Valuta kakun päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti