maanantai 10. heinäkuuta 2017

Tonnikalapihvi


Tonnikala on sellainen joka yleensä syödään purkista. Ainakin meillä.
Tuore tonnikala painii kyllä ihan eri sarjassa ja on kyllä hyvää.

pala tonnikalaa (pyytämällä saa kyllä valmiita pihvejä)
suolaa
mustapippuria
sitruuna/lime
oliiviöljyä

Leikkaa tonnikalapihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla tai limellä.
Paista pannulla molemmilta puolin 2-3 minuuttia. Liha saa jäädä keskeltä hiukan raa'aksi.

Lisksi tälläkertaa oli vihersalaattia;

salaattia
rukolaa
kurkkua
paprikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...