perjantai 25. elokuuta 2017

Herukkavispipuuro


Vispipuuro on aina kuulunut herkkulistalle. Yleensä teen kyllä puolukoista. Nyt teki mieli kokeilla punaisista viinimarjoista, ja hyväähän siitäkin tuli.



n. 1 l punaherukoita
1½ l vettä

Keitä marjat mehuksi ja siivilöi kuoret ja siemenet pois. En käytäänänyt kaikkea menua vispippuuroon vaan jätin hiukan juotavaksi.

1 l punaviinimarjamehua
1½ dl ohramannaa
½ dl sokeria
1 tl suolaa

Kiehauta menu. Lisää vatkaten joukkoon ohramannat, sokeri & suola. Keitä 10 min. Anna jäähtyä kunnolla ja vatkaa kuohkeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...