Ohje repästy jostain lehdestä enkä kyllä muista milloin..
Kokeilemisen arvoinen oli ja aika varmasti teen toistekin. Oli hyvää vaikka tulikin mutinoita et miks pitää olla pähkinää joukossa..
n. 200 g purjoa
4 porkkanaa
2 paprikaa
600 g possun suikaleita
öljyä paistamiseen
4 rkl tomaattipyrettä tai ketsuppia
garam masala - mausteseosta
inkivääriä (tuoretta raastettuna)
2 prk kermaa (kuohu tai ruoka)
n. 2 dl cashewpähkinöitä
(suolaa jos kokee tarvitsevansa)
Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Suikaloi paprika ja porkkanat.
Paahda cashewpähkinät.
Ruskista lihat ja siirrä odottamaan. Kuulota kasivsia öljyssä. Mausta ne tomaattipyreellä/ketsupilla, garam masalalla ja inkiväärillä.
Siirrä lihat takaisin pannulle ja lisää kerma. Hauduta 5-10 min, kunnes kasvikset ovat hiukan rapsakoita vielä. Ripottele pinnalle paahdettuja cashewpähkinöitä.
Tarjoa riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti