keskiviikko 23. elokuuta 2017

Intialainen possu


Ohje repästy jostain lehdestä enkä kyllä muista milloin.. 
Kokeilemisen arvoinen oli ja aika varmasti teen toistekin. Oli hyvää vaikka tulikin mutinoita et miks pitää olla pähkinää joukossa..

n. 200 g purjoa
4 porkkanaa
2 paprikaa
600 g possun suikaleita 
öljyä paistamiseen
4 rkl tomaattipyrettä tai ketsuppia
garam masala - mausteseosta
inkivääriä (tuoretta raastettuna)
2 prk kermaa (kuohu tai ruoka)
n. 2 dl cashewpähkinöitä
(suolaa jos kokee tarvitsevansa)

Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Suikaloi paprika ja porkkanat.
Paahda cashewpähkinät.
Ruskista lihat ja siirrä odottamaan. Kuulota kasivsia öljyssä. Mausta ne tomaattipyreellä/ketsupilla, garam masalalla ja inkiväärillä.
Siirrä lihat takaisin pannulle ja lisää kerma. Hauduta 5-10 min, kunnes kasvikset ovat hiukan rapsakoita vielä. Ripottele pinnalle paahdettuja cashewpähkinöitä.
Tarjoa riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...