Aina vaan palan tuohon sitruunaan.. Se vaan on niin hyvää. Tällä kertaa tuli kokeiltua sitrunatahnaa. Ja laitan sitä jatkossakin. Antaa kyllä hyvän maun ja erilaisemman kuin tuore sitruuna.
4 kananmunaa
5 dl kuohukermaa
½-3/4 prk sitruunatahnaa
100 g tummaasuklaata
Erottele huoneenlämpöiset kananmunat keltuaiset ja valkuaiset erikseen. Vaahdota valkuaisvaahto ensin. Vaahdota myös keltuaiset ja kerma, erikseen. Lisää sitruunatahna keltuaisvaahdon joukkoon. Paloittele tai raasta suklaa. Sekoita keltuaisvaahto, kermavaahto ja suklaa keskenään. Lisää lopuksi valkuaisvaahto hyvin vatkaten. Pakasta. Sekoittele muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Anna tekeytyä pakkasessa vähintään neljä - viisi tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti