keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Suklaapannacotta



5 dl kuohukermaa
200 g fazerin tummaasuklaata
2 tl liivatejauhetta

2 dl punaherukkasurvosta
½ dl vettä
5 rkl hyytelösokeria

Pilko suklaa kerman joukkoon. Kiehauta kerma ja anna suklaan sulaa miedolla lämmöllä. Jäähdytä hiukan aikaa ja lisää liivatejauhe joukkoon. Omasta mielestä suklaa antoi tähän todella paljon makeutta. Laitoin tämän viiteen kippoon. Olisi voinut hyvin laittaa 6-7 kippoon. Anna hyytyä pari kolme tuntia.

Sekoita marjasurvos ja vesi kattilassa. Lisää hyytelösokeri ja kiehauta. Annosttele suklaapannacotan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...