maanantai 21. toukokuuta 2018

Kesäinen jäätelökakku


Samalla periaatteella tämä tehty kuin tämä.
Ainut oli että vaihdoin pohjan keksit gluteenittomaksi ja lisäsin mangoa.
Päältä jätin kermavaahdon pois ja laitoin raastettua suklaata.




150 g digestive
150g suklaatäytekeksejä
50 g margariinia
1½ l vaniljajäätelöä
250 g mansikoita (tuoreita tai pakaste)
80 g tummaa suklaata 
1 mango
1½ tl anista

päälle:
raastettua suklaata & mansikoita

Rouhi keksit ja sulata rasva joukkoon. Laita keksipohja kakuvuokaan jääkaapiin odottamaan.
Pilko sulkaa pieniksi paloiksi. Paloittele mansikat palasiksi tai vain halkaise. 
Kuori ja soseuta mango. Lisää anis joukkoon.
Sekoita suklaa ja mansikat hiukan pehmenneen jäätelön joukkoon.
Laita 3/4 jäätelöseoksesta keksipohjan päälle. Sekoita soseutettu mango loppuun jäätelöön ja laita sitten jäätelökakun päälle.
Koristele pakaste mansikoilla tai tuoreilla ja suklaalla. Pakasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...