lauantai 19. toukokuuta 2018

Paholaisen hillo


Paholaisen hillo on vaan niin hyvää.
Tulee tehtyä aika harvoin. Ehkä syy siihen on että tykkään keittää pitkään, maku syvenee ja tulee parempaa.
Ohje löytyy vanhasta blogista. Laitan sen kuitenkin tännekin. Muutoksia tähän tuli vaan että lisäsin yhden chilin enemmän.




1 punainen paprika
3 punaista chiliä
1 sipuli
n. 1 dl sokeria
390 g valkosipulilla maustettu tomaattimurska
1 rkl etikkaa

Kuori sipuli, poista chilistä ja paprikasta siemenet. Paloittele joko pieniksi tai vastavasti jos soseutat niin voi jäädä isoiksi paloiksi. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 20min - tunti. Pitkään keittäminen vaan pehmentää ja tekee makuun lisää aromia. Lisää lopuksi etikka jäähtyneeseen hilloon. Sekoita hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...