keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Omena-kinuskikakku


Brownie pohja

100 g tummaa suklaata
75 g voita
ripaus suolaa
½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
1½ rkl kaakakojauhetta
1 dl gluteenitonta vaaleaajauhoseosta (tai muita jauhoja)

täyte:

1 prk kondersoitua maitoa
2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
4 kpl raastettua omenaa
2 tl kanelia
½ dl vettä + 4 tl tl liivatejauhetta

Sulata voi. Raasta tai pilko suklaa pieniksi. Sekoita voin joukkoon. Lisää sokerit ja suola joukkoon. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja siivilöi voiseoksen joukkoon.
Paista 175'C 12-15min. Anna pohjan jäähtyä.

Vaahdota vaniljakastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Muista jäähdyttää liivateseos ennenkuin lisäät ainesten joukkoon!!
Anna hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia tai yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...