maanantai 22. huhtikuuta 2019

Mango-vaniljakakku



pohja:

150 g gluteenittomia gigestivekeksejä
50-75 g voita, margariinia, öljyä

Murusta keksit ja sekoita rasva joukkoon. Taputtele pohjan ainekset irtopohja vuokaan leivinpaperin päälle. Laita jääkaappiin odottamaan.

täyte:

5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
400 g maustamatonta tuorejuustoa
300 g mangososetta
1 dl vaniljakreemijauhetta
½ dl vettä tai appelsiinimehua
7 tl liivatejauhetta

Vaahdota vaniljakastike. Sekoita mangosose tuorejuuston joukkoon. Itse vedin tehosekoittimella että tuli ihan sileää eikä jäänyt tuorejuustopaakkuja. Sekoita tuorejuusto-mango seos vaniljavaahdon joukkoon. Sekoita vaniljakreemijauhe joukkoon. Sekoita liivatejauhe veteen/mehuun. Anna tekeytyä hetki. Lämmitä mikrossa kiehumispisteeseen. Jäähdytä sekoittamalla. Sekoita lusikan tai puuhaarukan kanssa jäähtynyt liivateseos muiden ainesten joukkoon. Kaada seos keksipohjan päälle. Anna tekeytyä vähintään neljä tuntia.

kiille:

2 dl appelsiinimehua
200 g mangososetta
2 kpl passionhedelmää
2½ dl hyytelösokeria

Sekoita ainekset keskenään. Lämmitä mikrossa kiehuvaksi. Jäähdytä. Lisää lusikalla pikkuhiljaa mangohyydykkeen päälle. Anna hyytyä vähintään pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...