maanantai 1. heinäkuuta 2019

Mansikka-jugurttipiirakka



pohja: 

125 g voita tai margariinia
4 dl jauhoja (2 dl kaurajauhoja, 2 dl vaaleita gluteenittimomia jauhoja, 1 rkl psylliumia)
1 tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl perunajauhoja
1 dl jugurttia
1 kananmuna

täyte:

2 dl jugurttia
2 kananmunaa
½ dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
1 rkl vaniljasokeria

pinnalle:

mansikoita

Sulata rasva, jäähdytä. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sekoita kaikki pohjan ainekset keskenään. Kaada voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaa,
Valmista täyte: Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada pohjan päälle. Halkaise tai viipalo mansikat päälle.
Paista 175'C n.50min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...