Vähään aikaan ei olekkaan tehnyt minkäänlaista suolaista piirakkaa. En ainakaan millään uudella reseptillä.
pohja:
150 g voita
4 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1 rkl psyllium-jauhetta
3 rkl kylmää vettä
täyte:
200 g ranskankermaa
2 kananmunaa
oreganoa
mustapippuria
75 g parmesaniraastetta
2-3 valkosipulinkynttä
kirsikkatomaattia
½ punasipulia
½ kesäkurpitsaa
Nypi jääkaappikylmä voi jauhojen kanssa. Lisää kylmä vesi joukkoon ja painele piirakkavuokaa.
Esipaista uunissa 225'C 10 min.
Sekoita ranskankerma, kananmunat, mausteet, juusto & pilkotut valkosipulit keskenään.
Pilko sipuli, kesäkurpitsa ja tomaatit haluamaksi palasiksi tai viipaleiksi. Makuasia laitatko kasvikset pohjan päälle vai ranskankermaseoksen päälle.
Paista 20min 200'C.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti