perjantai 9. kesäkuuta 2017

Puolukkapiirakka

Puolukka on ollut se ykkös marja. 
Siitä tulee tätä nykyä vaan tehtyä niin harvoin kun haluaa että kaikki söisivät..
Aina kun olen gluteenittomana tehnyt on sanottu että hyvää ja kaikki tullut syötyä. Tästä tuli sellaista sanomista että parasta pitä olen gluteenittomana tehnyt :)
Ohjekin tuli ihan vaan ihan soveltamalla omasta päästä..

3 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
2 dl kaurajauhoja
1 dl kookosjauhoja
½ dl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
1 rkl kardemummaa
1 kananmuna
2 dl öljyä
2½ dl maustamatonta jogurttia
100-150 g puolukoita

Sekoita kaikki jauhot & sokeri keskenään. Sekoita jauhojen joukkoon kananmuna, jogurtti & öljy hyvin sekoittaen. Levitä uunipelille tai kakkuvuokaan. Ripottele päälle puolukat tai haluamasi marjat.
Paista 200'C 20min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...