Itse en vielä päässyt sinuiksi tämän kanssa ja mielestäni olisi voinut ehkä olla enemmän siruunan makuinen..
4 dl vispikermaa
5 kananmunaa
180 g maustamatonta tuorejuustoa
reilu puolen pussia turkinpippureita
2 sitruunaa
Hienonna turkinpippurit, sekoita joukkoon kummankin sitruunan raastettu kuori sekä mehu.
Vaahdota vispikerma, laita jääkkaapiin odottamaan. Erottele valkuaiset & keltuaiset erikseen. Vaahdota valkuaiset, sitten keltuaiset. Sekoita keltuaisvaahdon joukkoon tuorejusto. Sekoita turkipippuri-sitruunaseos joukkoon. Sekoita astiasta riippuen kerma joukkoon tai seos kermavaahdon joukkoon. Lisää lopuksi valkuaisvaahto. Laita pakkaseen jäätymään seuraavaan päivään. Muista sekoittaa jäätymisen alkuvaihessa muutamankerran ettei jää rakeiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti