maanantai 16. huhtikuuta 2018

Täytekakun täytteitä, suklaa

Suklaamouse
1.
4-5 dl kuohukermaa
200 g suklaata
1dl tomusokeria

Leikkaa brownie pohjasta kulhon kokoinen pala. 
Sulata suklaa. Vaahdota kerma & tomusokeri. Lisää sula suklaa joukkoon.

2.
300 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 dl kermaa
300 g tummaasuklaata

Sulata suklaa. Vaahdota kerma. Vatkaa huoneenlämpöinen tuorejusto & sokerit keskenään ja lisää sulatettu suklaa joukkoon. Vatkaa lopuksi vaahdotettu kerma joukkoon.


Mariannetäyte 

1 prk rahkaa
2½ dl kuohukermaa
1 prk tuorejuustoa
1 pss marjannerouhetta

Murskaa marjanne rouheeksi. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja rahka  marjannerouheen joukkoon. Sekoita marjanneseos kerman joukkoon. 

Suklaa-tuorejuustotäyte (sopii myös pursotettavaksi)

1 prk tuorejuustoa
4½ dl kuohukermaa
½ dl tomusokeria
80 g tummaa suklaata

Sulata suklaa joko mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita tuorejuusto joukkoon. Vaahdota kerma ja lisää tomusokeri joukkoon. Sekoita suklaa-tuorejuusto seos vaahdon joukkoon. 



Rahka-suklaatäyte

2 prk vispikermaa (a'2½dl)
2 prk valkosuklaa-lime rahkaa
1 pkt (85%) tummaa suklaata
½ dl kinuskikastiketta
vesi +liivate (4tl)

Vaahdota kerma. Sekoita rahka joukkoon. Hienonna suklaa vetsellä pieneksi ja lisää joukkoon. Lisää kinuskikastike. Kiehauta vesi ja lisää liivatejauhe joukkoon hyvin sekoittaen. Lisää täytteen joukkoon hyvin sekoittaen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...