Lammas on erittäin hyvää jos on laitettu oikein ja on oikeasti lihaisita palasita laitettu eikä juurikaan kalvoinen.
Makuasia tietenkin, itse tykkään pitkään kypsennetystä lampaasta.
Sellainen tämä resepti on.
Meillä asustaa joku nirsoileva..
Hakusessa oli siis sellainen resepti johon ei tule tomaattia..
lampaanlihaa
vettä
suolaa
mustapippuria
minttua
paprikaa (punaista sekä keltaista)
vihreitä papuja
sipulia
valkosipulia
Keitä lihoja parisen tuntia suolalla ja pippurilla maistetuaa vedessä. Raavi lihat palasiksi.
Silppua sipulit, paprikat, valkosipuli haluamaksi palasiksi. Lisää kaikki kasvikset veteen lihojen kera. Lisää minttu. Hauduta kunnes kasviset ovat kypsiä.
Tarjoa perunoiden, muusin tai riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti