Taikapannari on ollut tekolistalla siitä lähin kun sen suosio tuli.. Juuri tarkistin milloin on tullut -joko siitä muka on noin monta vuotta :)
Kerran olen aikasemmin tehnyt eikä kyllä tullut sellaista mikä olisi ollut julkaisukelpoinen -ei siis mielestäni onnistunut.
Tästä tuli hyvää, vaikka selväsi ei näykkään kerroksia mutta maussa kyllä huomasi.
Ohjeen tein hiukan isompana ja enkä kyllä tomusokeria lisännyt enempää kuin alkuperäisessä ohjeessa, onneksi en koska oli näinkin aika makea. Mietinkin että uskaltaisiko sitä määrä reuraavaksi vielä hiukan vähentää vai ei.. Normiojeen tästä tietysti saa kun vaihtaa maidon normimaidoksi & jauhot vehnäjauhoihin.
150 g voita
7 dl laktoositonta maitoa
6 kananmunaa
2½ tomusokeria
½ tl omenaviinietikkaa
2½ dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
2 tl vaniljasokeria
Laita uuni lämpeämään 150'C:n.
Sulata voi ja lämmitä maito samalla. Jäähdytä kunnolla. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää omenaviinietikka varovasti sekoittaen.
Vaahdota keltuaiset, vaniljasokeri ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää hieman jäähtynyt voi-maitoseos keltuaisvaahtoon varovasti sekoittaen.
Kääntele valkuaisvaahto varovasti joukkoon. Ei haittaa vaikka jää valkuaiskokkareita.
Kaada seos vuokaan ja paista uunissa uunista riippuen 45min-1 tunti.
Anna jäähtyä kunnolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti