lauantai 25. elokuuta 2018

pähkinä-suklaakakku

Jos todella kaipaa suklaata & makeaa niin tällä se lähtee varmasti.




200 g tummaasuklaata
200 g margariinia
4 kananmunaa
1½ dl sokeria (ehkä olisi kuinkin ½ dl riittänyt)
1½ jauhoja (käytettiin gluteenittomia)
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

kuorrutus:

1 dl kuohukermaa
2 dl nutellaa

Laita uunilämpeämään 175'C:n.
Vuoraa irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja margariini. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat kestäväksi vaahdoksi sokerin kanssa. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja siivilöi vaahdon joukkoon. Lisää lopuksi margariini-suklaaseos. sekoita varovasti keskenään. Kaada taikina vuokaan. Paista uunissa 40-45min.
Valmista kuorruts; kiehauta kerma ja sekoita nutella joukkoon. Anna hiukan jäähtyä ja kaada jäähtyneen kakun päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...