Jos todella kaipaa suklaata & makeaa niin tällä se lähtee varmasti.
200 g tummaasuklaata
200 g margariinia
4 kananmunaa
1½ dl sokeria (ehkä olisi kuinkin ½ dl riittänyt)
1½ jauhoja (käytettiin gluteenittomia)
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
kuorrutus:
1 dl kuohukermaa
2 dl nutellaa
Laita uunilämpeämään 175'C:n.
Vuoraa irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja margariini. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat kestäväksi vaahdoksi sokerin kanssa. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja siivilöi vaahdon joukkoon. Lisää lopuksi margariini-suklaaseos. sekoita varovasti keskenään. Kaada taikina vuokaan. Paista uunissa 40-45min.
Valmista kuorruts; kiehauta kerma ja sekoita nutella joukkoon. Anna hiukan jäähtyä ja kaada jäähtyneen kakun päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti