torstai 9. elokuuta 2018

Vanilijainen punaherukkakakku


pohja:
150 g digestive keksejä
50 g voita tai margariinia

täyte:
2 dl vaniljajogurttia
2½ dl vaniljakastiketta, vaahtoutuvaa
5-6 tl liivatejauhetta
5-6 dl punaherukkasosetta

kiille:
3 dl punaherukkasosetta
1 dl vettä
3 tl liivatejauhetta

Murusta keksit. Lisää sulatettu ja jäähdytetty rasva. Painele leivinpaperin päälle kakkuvuokaan.
Vaahdota vaniljakastike. Sekoita jogurtti joukkoon sekä marjasose. Valmista liivateseos purkin ohjeen mukaan. Kaada seos keksinmurujen päälle. Anna hyyttyä pari kolme tuntia ennen kiilteen lisäystä.
Valmista marjakiille. Sekoita melkein kaikki vesi marjaseoksen joukkon. Valmista lopusta vedestä ja liivatejauheesta purkin mukaan seos ja kaada marjaseoksen joukkoon. Muista ettei liivateseos saa olla kuumaa!!!!  Kaada marjaseos kakun pinnalle ja anna hyytyä vielä jämäkäksi. Koristele halutessasi marjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...