tiistai 4. kesäkuuta 2019

Gluteeniton pannuleipä


5 dl vettä
4 dl kaurahiutaleita
1 ps kuivahiivaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
½ dl oliiviöljyä
6 dl gluteenittomia jauhoja, tummia

Lämmitä vesi reilun käden lämpöiseksi (+42'C). Sekoita joukkoon kaurahiutaleet, suola, sokeri, öljy ja kuivahiiva. Sekoita anna turvota 5-10min. Lisää jauhot.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Tasota pinta joko jauhojen avulla tai öljytyin käsin. Anna kohota liinan alla peitettynä 30min.
Leikkaa palasiksi ja voitele millä haluat (itse voitelen vedellä). Kuoruta kaurahiutaleilla.
Paista 225'C 15.20min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...