Löysin vihdoin kokonaan maidotonta valkosuklaata. Ei maku ihan perinteistä valkosuklaata voita mutta näin leivonnassa ajaa kyllä asiansa ja saapi kaikki syödä hyvällä omallatunnolla.
2 kananmunaa
½ dl fariinisokeria
69 g voita tai margariinia
1,5 dl maustamatonta jugurttia
3,5 dl jauhoja (käytin vaaleita gluteenittomia)
1 tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
150 g raparperia
150 g valkosuklaata ( maidoton )
Vispaa kevyesti munien rakenne rikki. Lisää joukkoon sokeri, sulatettu voi sekä jugurtti. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää siivilän läpi muiden ainesten joukkoon.
Lisää lopuksi kuorittu ja pieneksi pilkottu raparperi sekä paloiteltu valkosuklaa. Sekoita ainekset keskenään ja jaa muffinni vuokiin.
Paista 175'C 15-20min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti