3 kananmunaa
½-1 dl fariinisokeria
100 g voita tai margariinia
1 dl tumia gluteenittomia jauhoja
2 dl vaaleita gluteenittomia jauhoja
1 tl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
n.1l raparperia + 2 rkl vettä
toskakuorutus:
100 g voita tai margariinia
100 g mantelilastuja
§-1 dl fariinisokeria
1 rkl vaaleita gluteenittomia jauhoja
1 rkl maitoa
Kuori ja pilko raparperit. Anna kiehua pienen vesitilkan kanssa miedolla lämmöllä 5-10min.
Silla aikaa valmistuu hyvin pohjataikina. Vaahdota kananmunat sekä sokeri. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sulata rasva. Sekoita ainekset keskenään. Kaada taikina piirakka vuokaan tai irtopohjavuokaan. Muista voitelu ennempää. Kaada päälle tasaiseksi raparperisose. Paista 200'C 20min.
Valmista toskakuorrute. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada esipaistetun pohjan päälle ja paista vielä 10min, kunnes toska saa hiukan väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti