Samanlaista salaattia olen tehnyt kauan ja normi makarooneilla tehty ohje löytyy vanhastasta blogista. Pidän itse enemmän tuosta juusto dipistä jolta olen aikaisemmin käyttänyt. Nyt kokeilin tuota toista -ei sekään pahaa ollut.. Syötävää. Pidän vain enemmän tuosta toisesta.
450 g maustamatonta broilersuikaleita
suola + faijata (tai jotain muuta suolatonta broilerimaustetta)
1,5 dl gluteenitonta makaroonia/fusillia
1 paprika
maustekurkkua
½ pkt viinirypäleitä
1 prk ananasta
1 prk laktoositonta kermaviiliä
6 tl dip-mix Ranchea
Keitä pasta valmiiksi. Huuhtele kylmällä vedellä. Ruskista broiler ja mausta.
Pilko paprika, maustekurkku. Puolita viinirypäleet ja ananas palat, tai pilko renkaat, tai murskan voi sekoittaa tietysti sinällään.
Sekoita dip-mix kermaviilin joukkoon.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä ja maustua jääkapissa vähintään puolisentuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti