lauantai 21. syyskuuta 2019

Nyhtöpossua



2 kg porsasta (nyt näytti olevan etuselkää)
suolaa
mustapippuria
laakerilehteä
vettä

Ota liha vähintään ½ tuntia ennenpää lämpenemään.
Laita uunivuokaan kaikki; liha, suola, mustapippuri, laakerinlehdet ja vesi. Veden ei tarvitse peittää lihoja kokonaan. Peitä lihat foliopaperilla. Käännä muutaman kerran paistamisen aikana.
175-200'C 2-3 tuntia. Mitä pitempään paistuu sitä mehevämpää lihasta tulee. Poista liha luista ja läskistä. Nyhdä liha sopiviksi palsiksi.
Tarjoa uunkasvisten tai/ja perunamuusin kera tai minkä lisänä nyt haluatkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...