maanantai 11. marraskuuta 2019

Lapinukon keitto



700 g poron- tai riistakäristyslihaa
1 kg perunoita
3-4 sipulia
4-5 valkosipulin kynttä
5 -7 dl vettä (itse laitoin vahingossa reilun litran ja oli kyllä liikaa)
1 lihaliemikuutio/ 4 tl lihaliemijauhetta
500 g kasvissuikaleita
200 g kolmenpippurin tuorejuustoa
2,5 dl ruokakermaa

Kuori ja pilko perunat sopiviksi palasiksi. Kuori ja pilkkoa sipulit ja valkosipulit.
Ruskista lihat. Lisää sipulit ja valkosipulit. Sitten vesi perunat ja lihaliemikuutio/-jauhe ja kasvikset.
Lisää lopuksi tuorejuusto sekä ruokakerma. Hauduta kypsäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...