Suklaakiintiö on varmasti täynnä kun muutaman näistä syö.
Suklaiset taatelimokkapalat
200 g taateleita
2 dl vettä
300 g margariinia tai voita
3 kananmunaa
2 dl fariinisokeria
2 dl maitoa
1½ dl vaaleita gluteenittomia jauhoja
3½ dl kookosjauhoja
2½ kaurajauhoja
1 dl kaakaojauhoja
2 tl leivinjauhetta
1½ tl inkivääriä
Kiehauta ja anna lämmetä n. 5min taatelit sekä vesi. Sekoita vielä kuumaan taateliseokseen rasva. Anna jäähtyä.
Vaahdota kananmunat sekä sokeri. Yhdistä kuivat ainekset keskenään.
Sekoita jäähtynyt taateli-rasvaseos muna-sokerivaahtoon, sekä kuivat ainekset sekä maito.
Kaada seos uunipannulle. Paista 200'C 25-30min.
Jäähdytä.
Päälle:
200 g tummaa suklaata
1 dl kahvia
50 g margarinia tai voita
1 dl tomusokeria
Rouhi suklaa, lisää rasva ja kahvi joukkoon. Sulata mikrossa välillä sekoittaen tai vesihauteessa. Lisää tomusokeri joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada seos pohjan päälle. Laita jääkaapiin jähmettymään. Leikkaa paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti