tiistai 11. helmikuuta 2020

Täytetyt broilerin rintapalat


Broiler muuntuu moneksi. Aina vaan ei jaksa kastiketta -vaikka siitäkin voi tehdä montaa erivariaatiota.
En muista että olisin rintapaloja ennempää nuijunut. Tuli niistä nyt hiukan isompia ja täytteet sai kivasti kun kääri näin rullalle.



Täytetyt broilerin rintapalat

1 kg broilerin rintapaloja (miedosti suolattuja)
tuorejuustoa
pestoa
mustapippuria
2-3 valkosipulin kynttä
broilermaustetta
pekonia

Leikkaa rintapalat kahtia, älä kuitenkaan halkaise. Nuiji ohkasemmaksi. Sekoita tuorejuusto, mustapippuri, pesto, valkosipulin kynnet tahnaksi. Mausta nuijitut broilerfileet broilermausteeella. Laita muutaman pekoniviipaleen pääle aina yksi file. Lisää jokaiselle fileelle tuorejuusto-pesto seosta. Kääri fileet pekonin kanssa rulle ja laita uunipanulle tai vastaavalle.
Paista 200'C n. 15min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...