sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Perunasosejauhelihavuoka

 Laatikkoruoa on kyllä hyviä arjen pelastajia kun ei jaksa vääntää esim.lihapullia.



Perunasosejauhelihavuoka

2 kg jauhoisia perunoita

3-4 porkkanaa

vettä

suolaa

voita

(sokeria)

2-2½ dl maitoa

600-800 g jauhelihaa

mausteita

Kuori perunat sekä porkkanat ja keitä suolatussa vedessä kypsiksi. Soseuta perunat ja porkkanat, mausta voilla, (suolalla ja sokerilla) ja lisää maito (mieluiten lämmitetty ettei ole jääkaappikylmää). Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla. Sekoita jauheliha muusin joukkoon. Lisää uunin kestävään vuokaan ja paista 200'C niin että pinta saa hiukan väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uunitomaatit

Uunitomaatit 1 kg kirsikkatomaatteja tai muita pieniä tomaatteja Sokeria Suolaa Oliiviöljyä Pese kirsikkatomaatit. Halkaise. Laita uunipelli...